Je ok nevědět, ale podle čeho se rozhodnout?

„Od všech tvých blízkých je moc hezký, že jim není jedno, jak dopadneš a starají se o tvojí budoucnost, ale oni to studovat nebudou.”

Máme pro tebe radu číslo jedna, která platí vždycky a nikdy na ni nesmíš zapomenout. Nikdy!

Rozhodni se podle sebe.

Od všech tvých blízkých je moc hezký, že jim není jedno, jak dopadneš a starají se o tvojí budoucnost, ale oni ve zkouškovým i mimo něj brečet nebudou.

Další rada nevyčíslitelné hodnoty zní, kam chceš, podej si přihlášku, protože věř tomu, že ten červík jménem KDYBY v hlavě začne dřív nebo později hlodat. Nezkusíš, nevíš. Peníze na přihlášky na zemi sice nenajdeš (když budeš koukat pod nohy, třeba jo), ale do čeho jiného investovat než do sebe. Jak jsme si ale už řekli, přihlášky až po dni otevřených dveří. Nechceš být ve škole, kde se ti nelíbí.

Objevuj, poznávej, ptej se. Ne nadarmo se říká líná huba, holý neštěstí.

Když ti fakulta otevře dveře, vpadni tam a proveď šmejděníčko šmejdění, ať víš, do čeho jdeš. Klidně na současný studenty vytas seznam dotazů, ať znáš všechny přísady studentskýho života. Takže se vidíme u nás 15. 12.!

Nespouštěj fakultu z očí. Na sociálních sítích nemusíš šmírovat jenom své objekty zájmu, ale taky svou budoucnost. Takže si projeď fakultní profily a měj oči na stopkách!

Previous
Previous

Obory máte? A mohla bych je vidět?

Next
Next

Naše cesty na Peďák